Pentru cei mai multi proprietari e dificil sa se ocupe zi de zi de problemele aparute la imobilele pe care le detin, fie ca e vorba de defectiuni, reparatii necesare, curatenie, gradinarit, etc. Pentru toti cei care sunt prea ocupati sau prea departe pentru a se ocupa de propriile proprietati va punem la dispozitie o gama larga de servicii de administrare imobile, case, vile, apartamente, cladiri de birouri, etc.

Noi va facem viata mai usoara !

Prestam servicii administrative pentru blocuri si imobile rezidentiale.
Contact : Dl. Radu Dragu : 0733 796 718

Property Management

Experienta ne spune ca, desi avem de-a face cu imobile, munca are la baza arta comunicarii si administrarii relatiilor umane. Cunostintele sunt importante, experienta este importanta, etica profesionala este importanta, dar mai presus de orice, calitatea rezultatului defineste.
Pentru persoanele care nu se pot implica in administrarea imobilelor pe care le detin, indiferent de motiv, nu este deloc usor sa aleaga persoane de incredere pentru a le furniza aceste servicii. Noi va oferim siguranta si garantia unor servicii de inalta calitate. Activitatea de administrare imobile presupune o responsabilitate uriasa uneori, insa suntem pregatiti sa ne asumam orice sarcina pentru a ne satisface clientii pe deplin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Seriozitatea ne caracterizeaza !